Česta pitanja

Vrijeme je da započnete
svoju avanturu s Point2000

Zašto Point2000?

Što za uzvrat dobivate?

Jesu li svi moduli povezani (je li potreban višekratni unos podataka)?

Sve transakcije u Point2000 sustavu automatski se proslijeđuju između modula (uz unaprijed zadane parametre). Na taj način izbjegnuto je dvostruko upisivanje istih podataka te je osigurana je potpuna integralnost sustava (na primjer: račun ispostavljen na Pos blagajni u trgovini, proslijedit će podatke izlaza na karticu artikla, napuniti Knjigu popisa, Knjigu izlaznih računa Pdv-a kao krajnju potrošnju te odnijeti  podatke u financijsko knjigovodsvo na za to unaprijed definirana konta te osigurati brojne statističke izvještaje o prodaji.

Je li moguć rad s udaljene lokacije?

Point2000 može raditi s udaljene lokacije, dakle, moguć je rad svih Vaših izdvojenih lokacija, kao i rad iz kućne fotelje ili provjera podataka u toku poslovnog sastanka.
Uz neki od WEB izvještajnih sustava ili uz modul mobilne prodaje moguče je veliki broj funkcija ostvariti osim na laptop računalu i na pametnim telefonima ili tablet računalima.
U ponudi postoji i Point2000 u oblaku gdje će POINT za Vas osigurati svu potrebnu infrastrukturu, a Vi samo trebate  računalo i internet vezu.

Koji su zahtjevi za hardverom?

Baza Point2000 poslovnog sustava bazirana je na Oracle tehnologiji, stoga je potrebno odgovarajuće serversko računalo. Server radi na Linux ili Windows Server operacijskim sustavima. Na Serveru je potrebno osigurati odgovarajuću zaštiti podataka, backup, kao i pristup.
Korisnička računala mogu raditi u Windows ili Linux operativnim sustavima.

Je li moguće kupiti ili koristiti samo neke module?

Point2000 je modularan sustav čija struktura omogućava korisnicima da prilagode sustav svojim potrebama. Inicijalni paket Point2000 rješenje inicijalno sadrži paket osnovnih modula, a prema vlastitom izboru moguće je kupiti dodatne module  (pri čemu je potrebno voditi računa o međuzavisnosti modula).

Što ako nam je potreban poseban izvještaj po mjeri?

Prema Vašim specifikacijama može biti izrađen izvještaj ili promijenjen postojeći.

Mogu li mali korisnici koristiti Point2000?

Point2000 rješenje mogu koristiti i mali korisnici. POINT nudi rad u oblaku (cloud computing) gdje ćemo mi za Vas osigurati svu potrebnu infrastrukturu i zaštitu podataka uz mjesečnu naknadu. Nije potrebna inicijalna kupovina opreme kao ni programskog paketa.